Werkwijze

Offerte

Na het uitbrengen van een offerte kunt u als klant bekijken of deze volgens afspraak is opgemaakt. Bent u akkoord dan kunt één getekend terugsturen. De getekende offerte is dan opdracht bevestiging en kan er een datum gepland worden voor de uitvoering van het werk.

Uitvoering

De uitvoering van een project kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Wij streven ernaar om het project zo rustig mogelijk te laten verlopen. Mochten er toch problemen zich voordoen, dan doen wij er alles aan om het op te lossen. Er zullen situaties ontstaan die tegenvallen of meevallen, ook wel meer- of minderwerk genoemd. Meer- of minderwerk wordt tijdig overlegt en vastgelegd, dit om latere misverstanden te voorkomen. Met goed overleg en juiste afspraken weten beide partijen waar ze aan toe zijn.

Oplevering

Bij grote projecten werken wij in fases. De fases worden vooraf besproken met de klant. Na iedere afgeronde fase wordt een factuur opgemaakt. Na het afronden van het project wordt er een eindafrekening gemaakt. Mocht er meer of minder werk zich voor doen dan wordt dit uiteraard verrekend in de laatste factuur.

Entousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op, u vindt onze contactgegevens op de contact pagina