Bouw & Verbouw

Bouw of verbouw plannen? Bij MKT Bouw & Timmerwerken hebben wij jaren lange ervaring, wij zijn dagelijks bezig met de realisatie van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhouds projecten. Door onze lange ervaring hebben wij de vakkennis opgedaan om alle bouw en verbouw werkzaamheden vakkundig en professioneel uit te voeren. Hieronder vindt u een greep uit onze ervaringen.

Gevel onderhoud & renovatie

Gevelrenovatie en onderhoud zijn belangrijke aspecten van het onderhoud van een woning of gebouw. Een goed onderhouden gevel zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar beschermt ook tegen weersinvloeden en andere schade. Het onderhoud van een gevel is van groot belang om schade te voorkomen. Regelmatige inspectie en onderhoud kan voorkomen dat kleine problemen uitgroeien tot grotere en duurdere problemen. Zo kan het tijdig vervangen van beschadigde voegen bijvoorbeeld voorkomen dat er vocht in de gevel komt en zo schade aan de constructie veroorzaakt. MKT Bouw & Timmerwerken beschikt over professionele kennis voor het inspecteren, onderhouden en renoveren van uw gevel. Wij voeren de werkzaamheden professioneel en veilig uit.

Kozijnen

Als uw kozijnen beschadigd zijn, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Beschadigde kozijnen kunnen namelijk leiden tot lekkages, tocht en vochtproblemen, wat weer kan leiden tot hoge reparatiekosten en een oncomfortabele woning.

Wanneer u beschadigde kozijnen heeft, kunt u ervoor kiezen om ze te laten repareren of te vervangen. Het repareren van kozijnen kan een goede optie zijn als de schade niet al te groot is. MKT Bouw & Timmerwerken kan in de meeste gevallen de beschadigde onderdelen vervangen en het kozijn weer als nieuw maken. vaak is dit goedkoper dan het vervangen van het gehele kozijn. Als de schade aan de kozijnen te groot is kan het vervangen van de kozijnen een betere optie zijn, MKT Bouw & Timmerwerken is gespecialiseerd in maatwerk houten kozijnen, wij fabriseren ieder denkbaar houten kozijn in onze eigen werkplaats waar alle benodigde kennis en apparatuur aanwezig is. Wilt u toch liever uw huidige kozijnen vervangen door kunststof kozijnen? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Keuken of badkamer

Bent u toe aan een nieuwe keuken of badkamer? Of het gaat om alleen het plaatsen of het geheel verbouwen van uw keuken of badkamer MKT Bouw & Timmerwerken heeft alle kennis en ervaring in huis voor uw verbouwing.

Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij andere werkzaamheden, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Hebben wij na het het bezoeken van onze website uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op, u vindt onze contactgegevens op de contact pagina.